De-molekularna manifestacija i Stanično pamcenje

Sjajani procesi koji se rade da bismo kreirali nesto sto ne postoji, ili rastopili, transformirali, dekreirali nesto sto postoji.

DE-MOLEKULARNA MANIFESTACIJA se odnosi na kreiranje nečega na mjestu gdje prije nije postojalo.

MOLEKULARNA DE-MANOFESTACIJA se odnosi na dekreiranje nečega što postoji. Primjenjuje se za bilo koje stanje od artritisa preko tumora do madeža, gde je naraslo nešto dodatno, ili nešto što je potrebno, a nije obilno koliko treba biti. Može ukloniti tumor ili izgraditi npr. oštećenu kost i sl.
Ovaj proces možete raditi i na hrani, onečišćenoj vodi ili na vinu lošeg ukusa. Izuzetno moćan tjelesni/energetski tretman.

Molekularna i Demolekularna manifestacija su procesi koji nam doslovno mogu očistiti energije i ukloniti ili stvoriti ono što nedostaje. Može se raditi na uklanjanju bradavica, mladeža, bilo kojih izraslina koje nisu dio našeg tijela, kao i na stvaranju nečega što nedostaje na tijelu. Takodje se može raditi kako bi se promijenio ukus hrane, vode ili pića i prilagodio potrebama našeg tijela. Djeluje odmah i može se raditi na ljudima i životinjama.

“Svaka stanica u našem tijelu ima sposobnost pamćenja. Naše stanicno pamcenje mogu pohranjivati sjećanje na fizičke traume kao što su nezgode, ozljede, modrice, operacije ili zlostavljanje; emocionalne traume kao što su glavobolja, strah, ljutnja; te mentalne traume koje se manifestiraju kao nisko samopouzdanje, osećaj da nismo vrijedni, briga itd. Kada je neka trauma potisnuta u stanicnu memoriju, ta energija može biti zablokirana. Problem s potisnutom stanicnom memorijom je u tome da ne samo da ono ograničava našu sposobnost da živimo slobodno i radosno, nego takođe može pomoći tijelu u razvijanju fizičke bolesti.”– Steven Thayer

Stanično pamćenje

STANICNO PAMCENJE je tjelesni proces polaganja ruku za menjanje posledica fizičke traume i ožiljaka na telu. Ovo je vrlo nežan telesni proces i zahtjeva samo lagani dodir na mjestu ožiljka ili fizičke traume, bez pritiska ili manipulacije bilo koje vrste. Veoma je delotvoran i kada se radi na mjestima preloma kostiju ili na mjestima gdje su ranije bile neke operacije na tijelu. Izvrstan je i za akutne ozljede kao i kod posjekotina, ogrebotina, modrica i kod padova.
Stanicna memorija otkuljučava stanice iz gledišta u kojem su bile blokirane, kako bi nastavile raditi ono što bi i trebale činiti.

Životinje takođe spremno prihvacaju proces stanicnog pamcenja kako bi im se pomoglo da se oporave od traume.
Ovo je zaista nevjerojatno dinamičan proces koji izgleda kao stvaranje čuda, dopuštajući tijelu da izabere iscjeljenje.