MTVSS

MTVSS – MOLEKULARNA STRUKTURA

Ovo je tjelesni proces punog naziva: Molekularni sustav terminalnog valentnog osipanja, a označava tisuću različitih stvari.

Te sve energije aktiviraju se unutar tijela. MTVSS se može koristiti na različite načine. MTVSS je jedan od najdinamičnijih alata polaganja ruku u Accessu za uklanjanje gotovo svih tjelesnih tegoba.

Najmoćniji tretman polaganja ruku koji radi na svim nivoima iscjeljenjea tijela. To je proces kroz koji se aktivira sposobnost tijela da se samoiscijeli i pomaldi. Ovo je jedan od najmoćnijih alata u Access-u i vrlo često se koristi kod najtežih bolesti. Rezultati su odlični u radu sa artritisom, akutnim i kroničnim bolovima, slabim imunitetom, angine – upale krajnika, prostatitis, ženske bolesti, balansiranje hormona u kombinaciji sa Barsima.

Ukoliko se radi 20 do 30 puta promjeni kompletnu strukturu tijela, donosi lakoću i iscjeljenje. Veoma je dinamičan i moćan process.

Iz svih ovih tretmana pokazali su se odlični rezultati u radu sa klijentima, dinamična poboljšanja života uopćte i zdravstvenog stanja.

Svi tretmani uključujući i BARS, djeluju podjednako dobro na bebe, trudnice, djecu, muškarce i žene, bez obzira na starosnu dob i zdravstveno stanje. Nemaju kontraindikacija i mogu se raditi i na životinjama. Također ih možete raditi sami sebi, ali su mnogo dinamičniji kada nam neko drugi to radi.

 

Koji tretman je vama potreban izabrat ćete sami. Ukoliko ipak niste sigurni, tu sam da u razgovoru izaberemo zajedno!

Svaki od tretmana traju 60 – 90 minuta, no mogu se i kombinirati!