Zašto Barsi

Barsi uče tijela da primaju. Istovremeno, oslobađaju nas od svega što nam ne koristi: stresa, strahova, napada panike, umora, ograničavajućih uvjerenja, prosubi i sl..

Da li znate da jedan Bars tretman tjedno može zaijeniti svakodnevno prakticiranje meditacije?

Što ste sve pokušavali da umirite svoj um? Da li vam je to uspjelo i koliko vam je vremena potrebno bilo da biste bili u tom stanju?

Nauka nam govori da oblik naših stanica zapravo postaje sve više eliptičan pod utjecajem misli, osjećaja i emocija što je prvi korak prema bolesti. Pokretanjem Bars točaka omogućujete svojim stanicama da se vrate u svoj sferni oblik, a to u vašem tijelu stvara olakšanje.

Barsi transformiraju i mijenjaju i “male” i “velike” stvari – šta je za vas potrebno?

Znanstveno istraživanje koje provodi Dr.Sc. Terrie Hope, dr. med, DNM (doktor prirodne medicine), CFMW, objavljeno u časopisu Energy Psichology: Teorija, istraživanje i liječenje u studenom 2017. godine otkrilo je da rezultati jednog 90-minutnog Access BarsⓇ tretmana ukazuju na značajno smanjenje ozbiljnosti depresije i anksioznosti.

Prema rezultatima četiri znanstveno valjana standardizirana upitnika i mjerenjem obrazaca moždanih
valova pomoću mapiranja mozga (QEEG), Dr. Hope je u svojoj studiji otkrila da Access BarsⓇ smanjuje ozbiljnost simptoma anksioznosti do 84,7% (prosjek). Sudionici su osjetili smanjenje ozbiljnosti simptoma depresije do 82,7% (prosjek).

Rezultati mjerenja moždanih valova prije i poslije Access BarsⓇ tretmana pokazali su povećanje koherentnosti mozga kod svih sudionika, što ukazuje na promjenu k normalnom stanju nakon tretmana. Koherentnost moždanih valova povezana je s komunikacijom između dijelova mozga, a istraživači su otkrili da je optimalna koherentnost mozga povezana s mnogim stvarima kao što su inteligencija, sposobnost učenja, budnost, vrijeme reagiranja i kreativnost.

Video 1. ZNANOST O BARSU

png_20220107_151247_00002129035922197046901

Access Bars je pomogao na tisuće ljudi širom svijeta da promjene mnoge dijelove svog života i svog tijela, uključujući zdravlje i težinu, spavanje, nedostatak energije, novac, pomanjkanje kreativnosti, entuzijazma i radosti, seks i veze, eliminira stres i još mnogo toga.

Video 2. Barsi, depresija i anksioznost!

U najgorem slučaju imat ćete osječaj kao da ste bili na fenomenalnoj masaži. U najboljem slučaju cijeli život vam se može promijeniti sa lakoćom u nešto veće!

Koja pozivnica mogu biti da i vi izaberete biti buducnost koja birate biti, imati?

Ako izaberete tretmane Barsa kako će vaš život izgledati već za nekoliko dana, a kako za godinu dana, a kako za pet?

Da li vas zanima više?

Slobodno mi se javite i saznajte više

Certificirani Access Bars and Body prakticar i energoterapeut
morana.zg@gmail.com

Znanost o Barsu:

Video 3.